Makeup By Matea Makeup By Matea Makeup By Matea Makeup By Matea uk

Svadbeni Makeup

Moj cilj je stvoriti prirodan i sjajan look, decentno naglasiti prirodnu ljepotu mladenke, baš kao da se rodila s tim makeup-om. Iako je svadbeni makeup vrlo prirodan i prozračan, jedan je od najzahtjevnijih za postići upravo zato jer se pažljivo treba naglasiti već prisutna ljepota mladenke.

Dan vjenčanja može biti jako stresan za mladenke i često zaboravite da je to samo Vaš dan. Osim što mi je bitno da izgledate besprijekorno, jednako mi je bitno da se tako i osjećate. Svakoj mladenki pristupam individualno kroz konzultacije i probni makeup. Smatram da Vi trebate nositi šminku, a ne ona Vas. Makeup nije samo ukras na licu, već je i dio vaše osobnosti, zato smatram da je individualan pristup presudan. Volim nježan i jednostavan makeup, osmjehe na licima mojih klijentica i osjećaj kada sam dio nečijeg velikog dana. To me i nadahnulo da se posvetim "bridal" makeup-u.

Kao mladenka, trebate se samo sjesti i prepustiti dok ja kreiram look kojeg smo zajedno osmislile tijekom naših konzultacija i probnog makeup-a.

Svadbene fotografije su vječne, zato koristim samo proizvode najviše kvalitete koji izgledaju besprijekorno i na fotografijama i na najoštrijem danjem svjetlu.

Moja usluga uključuje konzultacije, probni makeup, izradu face chart-a s detaljima osmišljenog look-a, put do Vas bilo da ste u svom domu ili u hotelu i malu torbicu za touch up. Sve mladenke dobivaju mali touch up kit koji uključuje: malu posudicu sa concealerom, ružem, mali aplikator za nanošenje ruža i papirić za matiranje. Naravno, isti se mogu kupiti bilo za djeveruše ili za neku drugu prigodu!

Ukoliko je vaše vjenčanje u inozemstvu i ne možete povesti svog makeup artista sa sobom, postoji opcija privatnog tečaja, gdje ću vam pokazati korak po korak kako da postignete besprijekoran , sjajan i svjež bridal look.


Probni Makeup

Što je to probni makeup?

Proba je naš sastanak gdje se upoznajemo, pijemo kavu / čaj, pričamo o vašim željama vezano uz makeup i isprobavamo look-ove koje ste izabrali. Vrlo je važno da je proba 5-6 tjedana prije vjenčanja. Probni makeup naravno može biti i za djeveruše, goste ili za bilokoju drugu priliku.


Zašto?

Recimo da ste naišli na prekrasnu sliku na internetu i želite točno takav makeup. Skupa ćemo proći kroz sve slike koje ste izabrali, raspraviti o svim stilovima koje biste mogli nositi, uzimajući u obzir stil haljine, temu vjenčanja (ako postoji) i ono najvažnije - vašu osobnost. U ovoj profesiji je vrlo važno upoznati svog klijenta, povezati se s njima, jer nije svatko za smokey eye look kao ni za romantični boho. Sve ovisi o Vama.


Koliko traje probni makeup?

Probni makeup traje približno 2 sata. Isprobavamo razne stilove sve dok ne postignemo onaj pravi za vas. Probni makeup je prilika da upoznam vaše lice, da vidim što točno očekujete, kako vaša koža reagira i najvažnije - kako se vi osjećate s tim makeup-om. Nakon šminkanja, izrađujem vaš face chart s detaljima korištenih proizvoda, bilježim sve fotografijama i to nosim sa sobom kao referencu na dan vašeg vjenčanja. To je bitno kako bi taj dan sve teklo glatko bez iznenađenja


Možete li mi pomoći izabrati pravi stil za mene?

Apsolutno da!

Važno je izabrati stil s kojim se vi osjećate najugodnije. Na primjer, ako se ne osjećate ugodno s crvenim ružem, dan vašeg vjenčanja definitivno nije dan da to isprobavate. Evo par savjeta:

  1. Odaberite makeup koji odgovara stilu vaše haljine ili temi vjenčanja, ako postoji
  2. Uzmite u obzir svoj tip kože, boju očiju i oblik lica
  3. Vjerujte svom makeup artistu da će prilagoditi stil prema vašem obliku lica
  4. KBitno je da znate što ne želite - slobodno donesite sliku primjera što ne biste htjeli
  5. Nosite bijelu majicu kako biste odmah vidjeli kako će makeup izgledati uz haljinu

Kada bih trebala rezervirati termin?

Rezervirajte svoj termin što je prije moguće, preporučam 5-6 tjedana prije dana vjenčanja


Možete li "čuvati" moj termin?

Nažalost, ne. Datumi se vrlo brzo popunjavaju i nije rijetko da su makeup artisti, hair stilisti i fotografi bookirani čak godinu unaprijed. Kako bih zaštitila svoj posao, tražim polog i potpisivanje ugovora. Ukoliko nađete nekoga čiji vam se rad jako sviđa, moj savjet je da ga odmah rezervirate, prije nego to učini netko drugi.


Završili smo s probom, što dalje?

Kada smo završili probu, dogovorili detalje makeup-a i potpisali ugovor, sve što vi trebate je sjesti i opustiti se. Vi ste svoj dio posla obavili. Ukoliko imate bilokakvih pitanja, slobodno mi se obratite putem e-mail adrese ili telefona. Uvijek sam vam na raspolaganju.


FACE CHART

Face Chart

Face chart se koristi za planiranje makeup look-a. Korisni su jer služe kao pomagalo makeup artistu da zna svaki detalj makeup-a , kombinacije korištenih proizvoda i boja kako bi mogao besprijekorno napraviti isti makeup nekada u budućnosti. To je također jednostavan način da se klijentu pokaže dizajn. Na taj način ste sigurni da nema nikakvih neugodnih iznenađenja na vaš veliki dan.


Rezerviraj Termin Online

Ispunite obrazac za rezervaciju ili nazovite na broj.

Rezervacije i upiti
+385 (0)91 501 2945

Email: makeupbymatea@gmail.com

Obrt je baziran u Zagrebu, no moje usluge su dostupne i u inozemstvu. Molim, kliknite na kontakt za više informacija.

Rezerviraj Termin

Potvrda rezervacije će biti će biti poslana na vaš e-mail.


Moji Blog Postovi

Vodič Za Odabir Savršenog Nude Ruža
Klikni za više
Kako odabrati pravog makeup artist-a za vaše vjenčanje
Klikni za više
Različiti stilovi umjetnih trepavica i kako naglašavaju vaš makeup
Klikni za više
 
Najčešće Pogreške pri Nanošenju Podloge
Klikni za više

Moj Instagram Profil

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Kontaktiraj Me