Makeup By Matea Makeup By Matea Makeup By Matea Makeup By Matea uk

O Meni

Matea Mušić

Hvala Vam što ste posjetili moju stranicu, moje ime je Matea i ja sam freelance makeup artistica iz Zagreba.​

Iako sam diplomirala kao inženjerka, šminka je uvijek bila moja strast. U svijet ljepote zakoračila sam kao studentica, radeći kao promotor za nekoliko brandova kozmetike.

Iako sam počela kao samouka, dobivala sam puno angažmana za video spotove, revije, celebritije i mladenke. Kako sam dobivala sve više angažmana, odlučila sam se na korak dalje i upisala JL Style makeup akademiju u Zagrebu. Lucija Juroš, direktorica i ugledna makeup artistica uputila me u svijet makeup industrije i naučila me mnogim tehnikama koje danas primjenjujem u svom poslu.


Prošlo je otprilike 4 godine kako sam počela šminkati i nastavit ću sa profesionalnim rastom kroz certificirane edukacije i radionice. Vjerujem da nikada ne možeš biti previše educiran i to je nužno u razvoju vlastitog zanata.

Kao umjetnica, volim pomagati ženama da se osjećaju predivno. Nadahnjuje me svaka osoba, svako lice, svaka osobnost i to me inspirira za rad. Pristupam svakom klijentu individualno jer smatram da su vizija, potrebe i osobnost mojih klijenata na prvom mjestu.

Koristim isključivo high-end profesionalne proizvode kao što su: MAC, Ben Nye, Kryolan, Makeup Designory, Makeup Forever, Inglot, Temptu, Bobbi Brown, RCMA, Estee Lauder, Embryolisse itd.

Smatram da makeup čini žene snažnijima, da se bolje osjećaju u vlastitoj koži i zato makeup ne treba služiti kao maska već samo da naglasi već prisutnu ljepotu. Trendovi i želje klijenata se s vremenom mijenjaju, tako da se nikada ne ograničavam s određenim stilovima. Svoj estetski stil opisala bih kao nježan, svjež, bezvremenski i elegantan. Volim naglašavati prirodnu ljepotu i da se moji klijenti osjećaju kao najbolja verzija njih samih.

Nema ništa ljepše nego vidjeti osmijeh na licima mojih klijentica.

Ako tražite pouzdanog, pristupačnog i profesionalnog makeup artist-a, kontaktirajte me putem linka kako bismo raspravili sve vaše potrebe.

Veselim se suradanji s Vama!


Vaša,

Matea Music
Makeup On Set

Moji Blog Postovi

Vodič Za Odabir Savršenog Nude Ruža
Klikni za više
Kako odabrati pravog makeup artist-a za vaše vjenčanje
Klikni za više
Različiti stilovi umjetnih trepavica i kako naglašavaju vaš makeup
Klikni za više
 
Najčešće Pogreške pri Nanošenju Podloge
Klikni za više

Moj Instagram Profil

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Kontaktiraj Me