Makeup By Matea Makeup By Matea Makeup By Matea Makeup By Matea uk

Makeup za Posebne Prigode

Imate li neku posebnu prigodu za koju biste htjeli izgledati besprijekorno? Bilo da se radi o zabavi, poslovnoj večeri, snimanju, maturalnoj večeri, izlasku s prijateljicama ili čak o tematskoj zabavi- koja god bila prilika, ovdje sam za Vas. Rezervirajte probu kako biste isprobali različite look-ove. Možda se negdje vidjeli makeup stil koji biste voljeli isprobati, slobodno ga ponesite sa sobom. Kada ste izabrali look, spremni ste za svoj dan.

Koristim isključivo high-end profesionalne proizvode kao što su: MAC, Ben Nye, Kryolan, Makeup Designory, Makeup Forever, Inglot, Temptu, Bobbi Brown, RCMA, Estee Lauder, Embryolisse itd. Trendovi i ljudi se mijenjaju s vremenom, zato se nikada ne ograničavam određenim stilovima. Svakom klijentu pristupam individualno, jer mi je bitno da se osjećaju kako i izgledaju - kao najbolja verzija samih sebe. Veselim se kreiranju novih look-ova, slušanju vaših želja i razmatranju raznih opcija. Ako se taj dan osjećate romantično, zašto to ne biste to naglasili nježnim roskastim ili breskvastim tonovima? Ili, možda se osjećate odvažno, možda želite bordo ruž i guste zavodljive trepavice. Sve je na Vama.


Kao umjetnica, imam smisao i razumijem boje, zato se sjednite i uživajte dok ja kreiram najbolju shemu boja za vas koja odgovara vama, outfit-u i prigodi. Svatko od nas je jedinstven na svoj način i tako pristupam svakom od svojih klijenata.

Ukoliko imate bilokakva pitanja, slobodno me kontaktirajte putem linka za kontakt.


Rezerviraj Termin Online

Ispunite obrazac za rezervaciju ili nazovite na broj.

Rezervacije i upiti
+385 (0)91 501 2945

Email: makeupbymatea@gmail.com

Obrt je baziran u Zagrebu, no moje usluge su dostupne i u inozemstvu. Molim, kliknite na kontakt za više informacija.

Rezerviraj Termin

Potvrda rezervacije će biti će biti poslana na vaš e-mail.


Moji Blog Postovi

Vodič Za Odabir Savršenog Nude Ruža
Klikni za više
Kako odabrati pravog makeup artist-a za vaše vjenčanje
Klikni za više
Različiti stilovi umjetnih trepavica i kako naglašavaju vaš makeup
Klikni za više
 
Najčešće Pogreške pri Nanošenju Podloge
Klikni za više

Moj Instagram Profil

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Kontaktiraj Me